Pregătește-te să devii o viitoare antreprenoare și un lider de succes!
DESPRE

Programul global Technovation oferă fetelor din întreaga lume oportunitatea de a dobândi abilitățile unor viitoare antreprenoare și lideri în domeniul IT.

Competiția se adresează fetelor pasionate de tehnologie, cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

DE CE

În cadrul Technovation Girls, elevele au oportunitatea de a realiza aplicații mobile de tip “startup” care se adresează problemelor locale și globale. În funcție de parcursul lor în cadrul competiție, echipele pot câștiga numeroase premii sau chiar premiul cel mare, desemnat în cadrul finalei World Pitch.

APLICAȚIE

  • Concept – identificarea unei probleme din comunitate;
  • Tehnologie – dezvoltarea unei aplicații pentru mobil;
  • Antreprenoriat – realizarea unui business plan;
  • Pitch – realizarea unei prezentări de lansare a produsului.
  • Problema pe care aplicația o rezolvă trebuie să se adreseze uneia dintre următoarele categorii: Poverty, Environment, Peace, Equality, Education, Health.

RESURSE

Plan de studiu
Platformă
Curriculă
Înscrie-te în competiție AICI!

*Pentru a accesa curricula este necesară înregistrarea în platformăPerioadă de desfășurare12 OCTOMBRIE - 12 MARTIE 2021

Înscrierea în competiție
Echipele (formate din max. 5 fete și un mentor) se vor putea înscrie în competiție până pe data de 12 martie 2021, accesând acest link.

19 APRILIE 2021

Deadline încărcare aplicații
Echipele își vor putea încărca aplicațiile în platformă până pe data de 19 aprilie 2021, ora 22:00.

MAI - IUNIE 2021

Jurizarea și selectarea echipelor semifinaliste
În această perioadă vor fi jurizate proiectele și vor fi selectate echipele semifinaliste.

AUGUST 2021

World Pitch Summit
Echipele finaliste vor avea oportunitatea să participe în cadrul marei finale a competiției, World Pitch, unde vor fi desemnate echipele câștigătoare.


Temele pentru realizarea aplicației

În ceea ce privește dezvoltarea aplicației și a business planului, echipele vor alege una dintre cele 6 teme expuse mai jos. Problema pe care aplicația o rezolvă trebuie să se adreseze uneia dintre următoarele categorii:

Poverty

Environment

Peace

Equality

Education

Health

Ediții precedente

alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative
alternative

Sponsori


alternative

alternative

Întrebări frecvente


Mentorul echipei poate fi un profesor, părinte, student sau profesionist în domeniu – oricine se simte pregătit să coordoneze o echipă participantă.

Echipa este formată din maximum 5 fete cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.

Acest timeline vă poate ajuta să vă organizați modul în care lucrați, astfel încât, până pe data de 19 aprilie, toate echipele înscrise să poată urca proiectul complet în platformă.

Aplicația se realizează în platforma App Inventor. Aici, cu ajutorul blocurilor de cod, fetele își pot construi o aplicație de la A la Z.

Puteți alege dintre următoarele teme: Poverty, Environment, Education, Peace, Equality sau Health. Problema pe care voi o identificați în societate și alegeți să îi găsiți o rezolvare prin aplicație, trebuie să aibă legătură cu una dintre aceste teme.

Înscrierea se realizează individual, folosind platforma Technovation. Odată înscrisă, vei putea să îți formezi echipa și să îți cauți/adaugi un mentor. Însă, mai întâi trebuie completat un acord pentru părinți și unul pentru tine și parcurs un curs scurt de securitate online. După ce realizezi toți pașii, veți avea acces la platforma de studiu.

Resursele de studiu sunt afișate după înregistrarea individuală pe platforma Technovation. Acestea sunt separate în funcție de săptămâna de studiu, pe două direcții mari – CODE și BUSINESS. Astfel, veți avea un parcurs de studiu disciplinat.

Cele mai bune aplicații vor fi prezentate în cadrul WORLD PITCH (august). Echipele castigatoare vor obține premii în bani.

Ne bucurăm ca vrei să te alături echipei! Dacă îți dorești să devii voluntar, scrie-ne la technovation@adfaber.org și îți vom pune la dispoziție toate resursele necesare!CONTACT

Hai să ne cunoaștem!Abonează-te la Newsletter!

Ocazional, îți vom oferi informații cu privire la proiectele noastre.
Află ce te interesează, când te interesează!


Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Consimtamantul GDPR