Vreau să devin Ambasador Eroii InternetuluiVreau să mă înscriu

Fii AMBASADORUL - EROU care mobilizează întreaga școală în cel mai important program de educație pentru elevii din clasele I-VIII.

Oferă elevilor din școala ta șansa să învețe despre pericolele din mediul online și ce înseamnă să fii un cetățean digital!


Ce înseamnă profesor ambasador pentru Eroii Internetului


Profesorul ambasador este acel om care arată drumurile sigure din marele internet. Ambasadorul contribuie la educația cu privire la siguranța pe internet și la îndrumarea profesorilor și elevilor din școala sa.

Un ambasador aduce în școala în care profesează programul Eroii Internetului, cel mai frumos program de educație cu privire la siguranța pe internet.

În timp ce formează viitori cetățeni digitali responsabili, profesorul ambasador poate câștiga premii alături de profesorii cărora le prezintă proiectul și de echipa care câștigă competiția.

În urma promovării competiției și bunelor practici pe internet, noi vom oferi o scrisoare de recomandare, iar activitatea din cadrul programului va fi promovată în interviuri și materiale special dedicate școlii, realizate de noi.

Ce implică rolul de ambasador


Prezentăm mai jos o listă cu activitățile pe care le vei avea dacă te decizi să devii ambasador Eroii Internetului pentru școala ta.

Giveaway pentru profesorii ambasadori, eroii care promovează siguranța online

Printre ore la clasă, ore online, numeroase activități de organizare, profesorii ambasadori ai competiției Eroii Internetului își fac timp și pentru prezentarea necesității unui mediu sigur online, iar noi vrem să le mulțumim.

Organizăm un giveaway special pentru profesorii ambasadori, prin care poți câștiga, prin tragere la sorți, un laptop. Cerințele pentru a participa la extragere sunt:

  1. Se înscriu minim 5 profesori din școala ta la training.
  2. Se înscriu minim 3 echipe în competiție.
Profesorii ambasadori pot participa la acest giveaway până pe data de 16 mai 2021 completând formularul de mai jos.

Ține cont, mai mulți profesori participanți la training înseamnă mai multe șanse pentru profesorul ambasador, mai multe șanse pentru școală și mai multe șanse pentru elevi la educație și la premiul cel mare - 10 laptopuri Chromebook pentru școala ta + multe alte premii.

Înscrie școala ta pe Harta Eroii Internetului!
Vreau să fiu ambasador