Proiectele ADFABER

Majoritatea programelor Adfaber sunt realizate pentru domeniile educație și sănătate. Beneficiarii programelor noastre sunt atât tinerii sau persoanele care înțeleg beneficiile și oportunitățile pe care le oferă tehnologia, cât și grupurile considerate vulnerabile la schimbările aduse de tehnologie.


Card image cap
Eroii internetului

Eroii Internetului îi învață pe copii noțiuni fundamentale despre cetățenia digitală și securitatea online

Card image cap
Hour of code

Cel mai mare proiect de alfabetizare digitală din România

Card image cap
Technovation

Program internațional de educație și antreprenoriat pentru fete

Card image cap
Kids in Tech

Un club de tehnologie în fiecare școală și liceu din România - Cursuri de programare, programe de mentorat, competiții naționale și internaționale, toate oferite gratuit pentru toți elevii din școlile de stat.

Card image cap
Pacientul Digital

Pacientul Digital este o linie directă a pacienților către medici și a medicilor către cele mai noi resurse și informații medicale - Cele mai noi informații despre tehnologii care îți fac viața mai ușoară

Card image cap
STOP FUMAT

Comunitate de suport pentru cei care își doresc să se lase de fumat.

Card image cap
Competiția Națională
"Învață să programezi cu Alice"

Competiția națională “Învață să programezi cu Alice” organizată de către ADFABER și sponsorizată de către Oracle Academy, se află la cea de-a șasea ediție. În fiecare an, sute de elevi pasionați de informatică participă la competiție pentru a învăța bazele programării Java într-un mod distractiv și interactiv.

Card image cap
Competiția Națională
Arduino

Organizată de ADFABER și sponsorizată de BOSCH, competiția este derulată în cadrul proiectului Kids in Tech și oferă elevilor o oportunitate inedită de a îmbina pasiunea pentru tehnologie cu creativitatea și învățatul sub o formă distractivă și interactivă.

Card image cap
Competiția Java – Programează în Greenfoot

Competiția Greenfoot încurajează în fiecare an elevii să își descopere pasiunea pentru programare într-un mod interactiv și, de ce nu, să pornească pe drumul către o carieră din domeniul IT.


Descarcă E-book gratuit "Tehnologia în educație"

*Ocazional, îți vom oferi informații cu privire la proiectele noastre.
Află ce te interesează, când te interesează!

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Consimtamantul GDPR

E-book Tehnologia în educație

Deși pandemia va trece și cursurile școlare vor reveni la normal, trebuie să privim această perioadă ca un test dur dat întregului sistem educațional, în care resimțim cu toții, elevi, profesori și părinți, consecințele neadaptării educației din România la tehnologie și evoluție, pe toate planurile.